Vadászgépek húztak el felette

Hangrobbanásokat hallottak a rejtélyes 51-es körzetnél

Az összeeskövés elméletek hívei szerint földönkívüli technológiával folytat titkos katonai kísérleteket a CIA.

2017.12.08 10:38ma.hu

Két hangrobbanást lehetett hallani az 51-es körzetként ismert rejtélyes katonai bázisnál. Az összeesküvés elméletek hívői egyből izgalomba jöttek, szerintük a CIA folytat titkos katonai kísérleteket földönkívüli technológiával a bázison.

Két F22-es vadászrepülő húzott el a bázis felett, ezek okozták a hangrobbanásokat.

A hangrobbanás nem más, mint a Föld légkörében szuperszonikus sebességgel haladó repülőgép által keltett erőteljes lökéshullám. E lökéshullám a repülőgéptől szétterjed, és ahol eléri a földfelszínt, ott hangos robbanást lehet hallani.

Az UFO Seekers You-Tube-on közzétett videóján láthatóak az elhúzó vadászgépek. Szerintük ezek csak a titkos katonai kísérletek hangjait hivatottak elfedni.

Az 51-es körzet lézetését hivatalosan 2013. augusztus 13-án ismerték el. Egy Nevadában, az USA nyugati részén található katonai bázis beceneve. Elsődleges célja kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése, fejlesztése. Rengetegen állítják, hogy a bázison földönkívüli kísérletek folynak, ám ezt az elképzelést még soha senkinek nem sikerült bizonyítania.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.