Megölték VV Fannit

Gyilkosa szerelmes volt Fanniba

Elképzelhető hogy a lány visszautasította, ezért B. László dühből vagy sértettségből végzett vele.

2017.12.07 11:41ma.hu
hirdetés

VV Fanni november 20-án tűnt el otthonából, azóta a rendőrség nagy erőkkel keresi és az ügyben már személyi szabadság korlátozása, valamint emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

Mint arról beszámoltunk, a luxusház kamerafelvételein - ahol Fanni albérlete volt - látszik, hogy B. László éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét. A városi kamerák segítségével végig tudták követni a férfi útját Dunaújvárosig. A rendőrök pajszert, kést és fegyvert is találtak az autóban. A rendőrség ezért azt feltételezi, hogy B. László előre készült a lány meggyilkolására.

Közben a BRFK hivatalosan is megerősítette, hogy a fiatal nő eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett B. László ellen nyomoznak, aki 2010-ben MSZP-s színekben indult a dunaújvárosi önkormányzati választáson. A rendőrség azt feltételezi, hogy a gyanúsított előre készült a lány meggyilkolására, de egyelőre még nem tett beismerő vallomást.

Az RTL Klub stábjának Kulcson - ahol a férfi által elnökölt sportegyesület székhelye volt - azt mondták, hogy erőszakos embernek ismerték a férfit, akit a rendőrség VV Fanni meggyilkolásával gyanúsít és az autójában állítólag megtalálták a lány vérét. Azt mondták, ritkán látták a Dunaújvárosban élő elnököt, de mikor odament, mindig vitatkozott valakivel. A klub másik vezetője az RTL Klubnak azt mondta, ő sem tudja, miből élt, de mindig drága kocsikkal járt.

A Blikk közben megtudta, hogy B. László néhány évvel ezelőtt együtt járt Fannival, kapcsolatuknak a lány vetett véget. Fanni ismerősétől megtudták, hogy a lány nemrég újra randizott a férfival. Fanni exe szerint furcsa sms-eket kapott B. Lászlótól a lány. A lap szerint elképzelhető, hogy a lány, esetleg trágár stílusban visszautasította B. László közeledését, aki ezért dühből, vagy sértettségből végzett vele.

A Bors hasonló információkhoz jutott, szerintük B. László fülig szerelmes volt Fanniba, ám érzéseit a lány nem viszonozta. Meg nem nevezett források szerint a férfi képtelen volt beletörődni a szakításba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.