Megölték VV Fannit

VV Fanni-gyilkosság: a rendőrség rekonstruálta, mi történhetett

A lány feltehetően dulakodott leendő gyilkosával.

2017.12.06 13:43ma.hu
hirdetés

Ez történhetett a november 20-án elrabolt, akkor már valószínűleg halott VV Fannival: A lány dulakodott a támadójával XIII. kerületi lakásában. Támadója ezután elbódította valamilyen kábítószerrel, vagy nyugtatóval, majd lecipelte a félig kábult lányt a mélygarázsban álló kocsijához. Fanni testét a kocsi csomagtartójába tette, majd Balaton felé vette az irányt.

A lány lakásában égett a villany, a kutyák is ott voltak. Valaki összepakolta a lány ruháit, feltehetőleg azért, hogy a kiérkező rendőrök ne fogjanak azonnal gyanút. A lakásban nem találtak vérnyomokat, ám egy másik helyszínen vérnyomokat és kötelet is találtak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.