Madonna

Hűha: Madonna kiakadt, hogy nélküle forgatják a róla szóló önéletrajzi filmet

A popsztár önéletrajzi filmjének hírét maga Madonna árnyékolta be Instagramos kifakadásával. Úgy tűnik, soha nem fogja levetkőzni alapvető frusztráltságát a világgal szemben.

2017.04.27 02:30ma.hu
Fotó: Queerty

A hónap elején jelentette be a Universal, hogy Blond Ambition címmel önéletrajzi filmet készítenének az énekesnőről, amely bemutatja a sikerhez vezető útját az 1980-as évek New Yorkjából elindulva.

Az énekesnő posztjában erősen bírálta a projektet:

"Senki sem tudhatja azt, amit én tudok és én láttam. Csak én tudom elmondani a történetemet. Bárki, aki megpróbálja egy sarlatán és bolond. A gyors kielégülést keresi, valódi munka nélkül. Ez a társadalmunk egyik betegsége."

Egyelőre a stúdió nem reagált a dologgal kapcsolatban. Annyiban igazat kell adnunk Madonnának,hogy furcsa lenne egy olyan életrajzi film, melyben pont az érintett nem működik közre. Emlékezzünk csak a Britney Spears karrierjét feldolgozó filmre, - amire egyébként az énekesnő nem adott engedélyt - mennyire félrecsúszott és mekkora csalódást okozott a rajongók körében.

Forrás: velvet.hu/Metro

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.