UFO

Pataky Attila: a sárkánylények nagy része nem békés szándékkal van itt

Miamiban feleségével együtt például a Zeta Reticuli rendszerből érkezett idegenekkel találkoztak.

2017.04.01 14:51ma.hu

Az Edda frontembere, Pataky Attila szerint az idegenek köztünk élnek, gyakran emberi formát (vagy tulajdonképpen bármilyet) öltenek, és nagyrészük még csak nem is békés szándékkal vette célba a Földet.

“A földönkívüliek évezredek óta itt vannak a Naprendszerben. Nehéz őket felismerni, hiszen sok köztük az alakváltó. Bármilyen formát ölthetnek, bármilyen nyelven beszélhetnek, vagy épp telepatikus úton kommunikálnak. (…) Több fajról van szó. Gondoljunk a Hold túloldalán bázist fenntartó sárkánylényekre, a Drachonokra. Ők csak egy a számtalan idegen faj közül, akiknek 70-80 százaléka egyáltalán nem békés szándékkal van itt” – nyilatkozta a Best magazinnak többek közt a rocker, aki elmondta, Miamiban feleségével együtt például a Zeta Reticuli rendszerből érkezett idegenekkel találkoztak; egyébként pedig meggyőződése, hogy a világ kormányai és a hatalommal rendelkező szervezetek mind tudnak erről, és még sokkal többről is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.