Gyász

Megtörte a fájdalom: Klapka György özvegyét megbetegítette a gyász

Klapka György özvegye, Marika nem tud megbirkózni férje elvesztésével.

2017.03.08 10:29ma.hu
hirdetés

Továbbra sem sikerült a gyászt feldolgoznia, a lelki terhek pedig fizikai formában is testet öltöttek Klapka György özvegyénél: két hónappal a haláleset után az asszony rosszul lett és kórházba kellett szállítani.

Nem csoda, hiszen 27 évet töltöttek el együtt. A gyász és az elengedés önmagában is hosszú folyamat, érdemes ilyenkor szakember segítségét kérni, hiszen a lelkiállapot hamar megmutatkozik az egészségromlásban is.

A Ripost megkeresésére Marika elmondta, hogy már egy hete betegeskedik, azt azonban nem fedte fel, hogy pontosan milyen betegséggel is néz szembe. „Nem tudom feldolgozni a férjem halálát, nem vagyok jól, kórházban vagyok” - mondta az özvegy a lapnak. Elmondása szerint rengeteg pihenésre és nyugalomra van szüksége a felépüléshez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.