Meglett

Tíz osztag kereste Sinéad O'Connort

A rendőrség egyelőre nem árulta el, pontosan hol találták meg az énekesnőt.

2016.05.18 07:36MTI

Egy hotelben találták meg eltűnése után a hét elején Sinéad O'Connor ír énekesnőt - közölte helyi idő szerint kedden a chicagói rendőrség.

Eric Petersen rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint tíz osztag vett részt szállodák átfésülésében. Sinéad O'Connor hétfő délutáni megtalálását pedig "csodálatos kimenetelnek" nevezte.

Fotó: Twitter

A szóvivő nem árult el többet arról, hogy pontosan hol találták meg az énekesnőt, aki vasárnap biciklivel indult el otthonról, majd ez után hétfő délutánig nem került elő. A rendőrség az énekesnő állapotáról és jelenlegi hollétéről sem árult el semmit.

Hétfő este Sinéad O'Connor hivatalos közösségi oldalán olyan üzenet jelent meg, melyben a művész az elmúlt években őt ért érzelmi megrázkódtatásokról írt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.