Betegség

Michael Douglasnél kiújulhatott a rák - ismét ijesztően fest

A színész sajnos ismét rossz bőrben van, a legrosszabbtól tartanak ismerősei.

2016.04.28 09:46ma.hu

A filmsztárt néhány napja a Tribeca Film Fesztiválon fotózták le, azonban külseje sajnos arról árulkodott, hogy valami nincs rendben az egészségével. Legutóbb, mikor hasonlóan lefogyva, karikás szemekkel láthattuk, kiderült, nyelvrákban szenved.

Twitter@MilleniumMagazine

Bár 2011-ben Michael Douglas azt nyilatkozta, hogy kezelése sikeres volt és gyógyultnak nyilvánítottak, akárhányszor kicsit rosszabb bőrben látták, máris rákot kiáltottak a külföldi magazinok. Most azonban a National Enquier egy megbízható informátorra hivatkozva azt mondja, újabb nehéz időszak vár a hírességre és nejére, Catherine Zeta-Jonesra.

Michaelnek, aki egyre inkább úgy fest, mint legendás édesapja, komoly szövődményekkel kell szembe néznie, nem kizárt ugyanis, hogy az újabb kezelések miatt elveszíti a látását. Testsúlya sem több, mint 60 kiló és egyre csak fogy.

Ezen értesülésekkel ellentétben a sztár menedzsere, Allen Burry tagadja, hogy Douglasnél kiújult volna a rák, annak ellenére is állítja, jó egészségnek örvend, hogy januárban ugyanabban a kórházban látták, ahol a rákkal is kezelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.