Trónok Harca

Mezítelen jelenet még sosem vágta ki ennyire a biztosítékot

A Trónok harca imádók még mindig nem hagytak fel Lena Heady dublőrös jelenetének kritizálásával.

2016.04.21 07:53ma.hu

Lena Heady, akit mindenki a Trónok harca könyörtelen régens királynéjaként ismer, mint ismeretes kivívta magának a rajongók haragját. A sorozat nézői a mai napig nem tudnak napirendre térni azon a tényen, hogy az évad utolsó részeiben látott megszégyenítős jelenetben valójában nem a színésznő meztelen teste látható, csupán egy dublőré.

A híres jelenet /Fotó: Youtube/

Lena tavaly júliusban adott életet második gyermeknének és a szóban forgó epizód idején még várandós volt. Így aztán érthető, hogy miért nem vállalta be a pucér epizódot. Döntése miatt sok negatív kritikát kapott közösségi oldalán, amik nagyon felzaklatták, de mind ez idáig nem reagált rájuk.

Most azonban visszavágott az őt kritizálóknak és kikérte magának azt a kritikát, miszerint az nem is színésznő, aki nem vállalja el a ruhátlan jeleneteket. Heady kétgyermekes anyuka és nagyobbik fia már ismerte szerepeit, így aztán ez egy jól átgondolt döntés volt.

Fotó: Getty Images

Egyébként meg a a dublőr, Rebecca Van Cleave teste igazán hibátlanul festett Lena CGI fejével, szóval nem kellene ennyit hőbörögni, a végeredmény hibátlan...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.