90 éves

II. Erzsébet születésnapi partija jól alakul: Kylie Minogue is fellép

Az angol királynő 90. születésnapjára kellemes kis partival készülnek.

2016.04.08 16:30MTI

Kylie Minogue ausztrál énekesnő is fellép II. Erzsébet brit uralkodó 90. születésnapi ünnepségén májusban a windsori kastélyban.

Az ITV brit televízió pénteken adta hírül, hogy a 47 éves ausztrál énekesnő is fellép abban a showműsorban, amelyet május 15-én élőben közvetítenek az angliai királyi rezidenciából, a London nyugati határában fekvő windsori kastélyból.

FB official - A királynő partijára valószínűleg visszafogottabb budoárral érkezik

Andrea Bocelli tenor, Katherine Jenkins operaénekesnő és James Blunt énekes-dalszerző is közreműködik az ünnepségen. A királynő születésnapja egyébként április 21-én van.

A show-n ott lesz Helen Mirren színésznő is, aki A királynő című 2006-os filmben játszotta II. Erzsébetet, alakításáért Oscar-díjat kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.