A díkiosztó, ahol mindig történik valami

A WMA legnagyobb botrányai Lil' Kimtől Lady Gagáig

A villantásoknak, váratlan helyzeteknek és beszólásoknak már hagyománya van, gondoljunk csak Lil' Kim pucérkodására, Britney és Madonna leszbi csókjára, vagy Lady Gaga hús ruhájára. Idén Miley Cyrus a műsorvezető, ami a tavalyelőtti fenékrázós- nyelvnyújtogatós produkció fényében önmagában is sokat ígér. Íme, a VMA történetének legsokkolóbb jelenetei!

2015.08.29 02:30ma.hu

Az MTV Video Music Awards (VMA) az a díjkiosztó, ahol mindig történik valami. Míg az Oscar-gála vendégei feszengve ülnek és visszafogottan tapsolnak, addig a VMA-n minden évben borítékolható, hogy kitör egy vaskos botrány, amiről másnap az egész világ beszél. A villantásoknak, váratlan helyzeteknek és beszólásoknak már hagyománya van, gondoljunk csak Lil' Kim pucérkodására, Britney és Madonna leszbi csókjára, vagy Lady Gaga hús ruhájára. Idén Miley Cyrus a műsorvezető, ami a tavalyelőtti fenékrázós- nyelvnyújtogatós produkció fényében önmagában is sokat ígér. Íme, a VMA történetének legsokkolóbb jelenetei!

1999 - Diana Ross letapizza Lil' Kimet

Az 1999-es gála legfeltűnőbb jelensége kétségtelenül Lil' Kim volt, aki lila parókában és egyik mellét szabadon hagyó ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. A botrányos outfitet Diana Ross egy még botrányosabb jelenettel fejelte meg: a legjobb videóért járó díj prezentálása előtt úgy döntött, hogy a baráti ölelés mellet egy kis tapizással köszönti kolléganőjét a színpadon.

via GIPHY

2003 - Madonna leszbikus csókja

Felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg a nézőket Madonna is, immár az ezredforduló után. Közös daluk végén a pop királynője odafordult az akkor még ártatlan "hercegnőként" számon tartott Britney Spears-hez, illetve Christina Aguilerához, aki Beautiful című számával már jó ideje harcolt a meleg jogokért, és hosszú, nyelves csókot váltott velük.

via GIPHY

2007 - Britney Spears kínos "visszatérése"

Britney csillaga 2004-ben az anyaság és magánéleti problémák miatt leáldozóban volt, hajborotválós sztorijaitól és dühkitöréseitől hangos volt a sajtó. Úgy érezte, hogy a 2007-es VMA a legjobb alkalom arra, hogy visszatérjen a zenei világba, ám a fellépése roppant kínosra sikerült. Bizonytalan mozdulatok, elcsúszott hang - a gála után Britney soha nem talált vissza régi önmagához.

via GIPHY

2009 - Kanye West megalázó magánshowja

Két évvel később Kanye West hívta fel magára a figyelmet. A rapper felment a színpadra, ahol épp Taylor Swift mondta köszönőbeszédét a legjobb női videó győzteseként. West a mikrofont elragadva az énekesnőtől kijelentette, hogy szerinte Beyoncénak kellett volna győznie.

via GIPHY

2010 - Lady Gaga nyers hús ruhája

2010-ben Lady Gaga sokkolta a jelenlévőket, aki nyers húsból készült ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Egy évvel később pedig saját férfi alteregójaként, Jo Calderoneként ment el a díjkiosztóra.

via GIPHY

2013 - Miley Cyrus fenékrázása

Az elmúlt évek egyik legnagyobb port kavaró produkciója Miley Cyrus nevéhez köthető, aki Robin Thicke oldalán twerkelt élő egyenesben, a kisgyermekes szülők legnagyobb felháborodására. Hogy idén milyen botrányra számíthatunk, az egyelőre kérdés, az azonban sokat elárul, hogy Miley lesz az est háziasszonya!

via GIPHY

Ne maradj le az idei botrányokról, nézd a VMA-t élőben, augusztus 30-án, hajnali 2-től az MTV-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.