Elől zene, hátul botrány

Botrányba fulladt a Dolly Roll koncertje

Színpadra sem akarták engedni, majd három szám után lezavarták a Doly Rollt. Dolly még sosem lépett fel sírva.

2015.07.20 08:33ma.hu

Nem csak magyar, hanem külföldi sztárok is felléptek a Disco Party 80's elnevezésű koncerten a Puskás Ferenc stadionban a hétvégén. Azonban a koncert programja olyan nagy csúszásba került, hogy az utolsóként fellépő Dolly Rollt már színpadra sem akarták engedni. Végül Dolliék kikönyörögtek maguknak három számot, de épphogy befejezték, már elvették tőlük a mikrofont, még csak el sem köszönhettek a közönségtől – írja a Blikk.

„Szépen kérünk Titeket NE RÁNK HARAGUDJATOK AZ ESTI NAGYKONCERTEN TÖRTÉNTEK MIATT!!... én részemről jóformán végigbőgtem az egész éjszakát... – írta Dolly a Facebookon a botrányosra sikerült fellépés után. "Miközben a színpadon ment a műsor, a színpad mögött ment a balhé!! Végül annyit kierőszakoltunk, hogy 3 dal szerepelhessen legalább a részünkről... Higgyétek el, amióta én színpadon vagyok, még soha nem fordult az elő, hogy úgy menjek fel a világot jelentő deszkákra, hogy fojtogat a sírás!!!....”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.