Tovább bővül az Alice Csodaországban csapata

Johnny Depp és Anne Hathaway az év durranásában!

A Tim Burton rendezésében készülő adaptáció stábjához, azaz Mia Wasikowskához és Johnny Depphez Anne Hathaway és Burton élettársa, Helena Bonham Carter is csatlakozott.

2008.10.08 19:30ma.hu

A Tim Burton rendezésében készülő adaptáció stábjához, azaz Mia Wasikowskához és Johnny Depphez Anne Hathaway és Burton élettársa, Helena Bonham Carter is csatlakozott. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a 3D-ben készülő Alice Csodaországban-film a Disney egyik nagy durranása lesz 2010-ben.
 
A címszerepet a fiatal ausztrál színésznő, Mia Wasikowska játssza (a mindössze 18 éves Wasikowskát korábban a Külvárosi ámokfutásban láthatta a magyar közönség a Titanic fesztiválon), míg Johnny Depp a Bolond Kalapost fogja megformálni.

A legújabb hírek szerint hozzájuk csatlakozik Anne Hathaway (Az ördög Pradát visel, Zsenikém) a Fehér Királynő és Helena Bonham Carter a Szív Királynő szerepében. 

Bonham Cartert Johnny Depphez hasonlóan korábban már több Burton-filmben is láthattuk, például a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya vagy a Charlie és a csokigyár címűekben. 

A Lewis Carroll klasszikus meseregényén alapuló filmet - melyben az élőszereplős felvételeket animációval fogják vegyíteni - 2010 márciusában mutatják be az Egyesült Államokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.