Jól tartja magát

Schwarzenegger elégedett magával - csak idősebb lett, de nem satnyább

Az egykori terminátor úgy érzi, korához képest egészen jó alakításra képes még az akciójelenetekben is.

2015.06.23 09:04MTI

"Jó formában vagyok" - jelentette ki a 67 éves Arnold Schwarzenegger a Terminator: Genisys című új sci-fi akciófilmje európai premierjén, vasárnap este Berlinben.

Több mint harminc évvel azután, hogy először tűnt fel a filmvásznon a kiborg szerepében, a filmsztár a Terminátor-filmsorozat ötödik epizódjában is eljátszotta a robotot.

Az első három részre világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak jegyet a nézők. A széria 2009-ben bemutatott Terminátor - Megváltás című negyedik részében Arnold Schwarzenegger nem szerepelt, mert színészi pályafutását egy időre megszakítva a politikának szentelte magát, akkoriban még Kalifornia kormányzója volt.

A berlini premieren rajongók százai várták a színészt."Nagyszerűen éreztem magam a forgatáson. Jó formában vagyok. Minden gond nélkül megcsinálom az akciójeleneteket. Semmi sem változott. Idősebb lettem, de nem satnyultam el" - mondta a vörös szőnyegen.

A Terminator: Genisys című filmben a gépekkel szembeni ellenállást vezető John Connor (Jason Clarke) visszaküldi Kyle Reese őrmestert (Jai Courtney) az időben, hogy megvédje anyját, Sarah Connort (Emilia Clarke), de ott nem várt, drámai változásokkal szembesülnek a szereplők. A Terminator: Genisys című filmet július 2-ától játsszák a magyar mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.