Utolsó szerep

Robin Williams szívszorító Boulevard című új filmjében

Szívszorító alakítást nyújt a tavaly nyáron elhunyt Robin Williams a Boulevard című filmben eljátszott utolsó drámai szerepében.

2015.06.19 13:10MTI

Az Észak-Amerikában július 10-én a mozikba kerülő produkció csütörtökön megjelent reklámfilmjéből kiderül, hogy Williams hatvanéves házasembert alakít, akinek az élete alapjaiban rendül meg, mikor rájön, hogy beleszeretett egy meleg prostituáltba - írta a BBC News.

A depresszióval küzdő 63 éves színész tragikus öngyilkossága előtt "szép, szomorú" filmként beszélt a Boulevard-ról. A filmben ismét felcsillan nagyszerű tehetsége, mély karakterformálása.

Idén nyáron a komikus szerepeivel is számtalan rajongót szerző Williams Absolutely Anything című sci-fi vígjátéka is megjelenik a filmvásznon. A játékfilmet az animációval ötvöző produkciót, amelyben Dennisnek, a kutyának kölcsönzi a hangját, augusztusban Franciaországban és Nagy-Britanniában vetítik elsőként.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.