Trilógia+1

Nincs bizonyíték arra, hogy ellopták volna az új Ötven árnyalat-könyv egy példányát

A rendőrség nem talált olyan bizonyítékot, amely azt sugallná, hogy valóban ellopták az E. L. James által jegyzett Ötven árnyalat-trilógia csütörtökön megjelenő új kötetének egy példányát.

2015.06.17 19:06MTI
Facebook E L James

A Random House kiadó a múlt héten jelentette a hatóságoknak a Grey című negyedik kötet egy példányának eltűnését.

A nyomozást végző kenti rendőrség azonban nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékot. A rendőrség szóvivője szerint nem tesznek további lépéseket az ügyben, hacsak nem kapnak újabb információkat.

"Örömmel tölt el bennünket, hogy a könyvtolvajnak a jelek szerint nincs semmilyen alantas szándéka vagy nem anyagi haszonszerzés hajtja" - idézte a Random House közleményét a BBC News.

A kiadó ugyanakkor hozzátette, hogy tovább folytatják a nyomozást az ügyben és minden eredményről jelentést tesznek a kenti rendőrségnek.

Az Ötven árnyalat-trilógia Christian Grey ifjú milliárdos és az egyetemi hallgató, Anastasia Steele szenvedélyes szerelmi kapcsolatát mutatta be. A Grey című negyedik kötet a férfi szemszögéből meséli el a történetet.

Az első három könyv több mint 125 millió példányban kelt el világszerte az első kötet 2011-es megjelenése óta. A bestsellertrilógia első részének, A szürke ötven árnyalatának a filmváltozata hatalmas sikert aratott: a produkcióra világszerte 500 millió dollárért váltottak jegyet a nézők Valentin-napi bemutatása óta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.