Először az apát, majd a fiát támadta

Csapdába esett vaddisznó sebesített meg súlyosan két férfit

A vaddisznó vasárnap először megharapta a 78 éves apát, majd 48 éves fia ellen fordult, miután a két férfi megpróbálta elkergetni az állatot a német főváros északi részén fekvő kertjükből.

2015.06.15 13:54MTI
freedigitalphotos.net/James Barker

Súlyosan megsebesített két férfit, apát és fiát, egy berlini kertben csapdába esett vaddisznó. A német fővárosban becslések szerint mintegy négyezer vaddisznó él.

A rendőrség közlése szerint a vaddisznó vasárnap először megharapta a 78 éves apát, majd 48 éves fia ellen fordult, miután a két férfi megpróbálta elkergetni az állatot a német főváros északi részén fekvő kertjükből.

"A vaddisznó láthatóan pánikba esett és harapni kezdett, amikor nem találta a kiutat" - írta a Berliner Morgenpost című újság. A megvadult állattal végül egy vadász végzett, akit a rendőrség hívott ki a helyszínre.

Tisztviselők mintegy négyezerre becsülik a Berlin hárommillió lakosa mellett élő vaddisznók számát. Egyre több vaddisznó jelenik meg a városban élelem után kutatva, előfordul, hogy az állatok a forgalmat is feltartják, miközben sugárutakon vágnak át. Ennek ellenére ritka, hogy bárkire is rátámadnának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.