Premier

A bécsi operaházban debütál Tom Cruise

A Bécsi Állami Operában tartják az amerikai filmcsillag főszereplésével készült Mission: Impossible - Titkos nemzet című hollywoodi szuperprodukció világpremierjét július 23-án.

2015.06.02 20:47MTI

A díszbemutatóra a főszereplőn kívül a filmben szereplő Rebecca Fergusont és Simon Pegget, valamint Christopher McQuarrie rendezőt is meghívták.

Marijana Stoisits, a filmes stábok Bécsbe csábításával foglalkozó önkormányzati szervezet, a Vienna Film Commission vezetője az APA osztrák hírügynökségnek úgy nyilatkozott, hogy ehhez hasonló világpremiert még sosem rendeztek korábban az osztrák fővárosban. Így néhány héttel az Eurovíziós Dalfesztivál után nem csupán Európa, hanem az egész világ figyelme Bécsre irányulhat - tette hozzá.

A Mission: Impossible ötödik epizódjának számító mozit tavaly három helyszínen - Bécsben, Londonban és Marrákesben - forgatták. Az osztrák fővárosban elsősorban a Staatsoper és a belvárosban fekvő Schottenring metrómegálló szolgált a jelenetek hátteréül.

A bécsi díszletek már a márciusban közzétett, első filmelőzetesben feltűntek: a képkockákon Tom Cruise az operaház tetején harcol, egy autó robban fel az egyik belvárosi utcán, a Schottenring metrómegállóban pedig Simon Pegg kezébe titkos csomagot nyom egy ismeretlen.

A történet szerint a Tom Cruise által alakított Ethan Hunt titkosügynök a Szindikátus nevű terrorszervezettel kénytelen megküzdeni, amely meg akarja semmisíteni a lehetetlen küldetések teljesítésére specializálódott csoportot.

A Mission: Impossible legújabb része a díszbemutató után az Egyesült Államokban július 31-én, Magyarországon augusztus 6-án debütál.


 
Mission: Impossible Rogue Nation Trailer

The wait is over. Watch the new Mission: Impossible Rogue Nation trailer starring Tom Cruise.

Posted by Mission: Impossible on 2015. március 23.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.