Iowa már csak ilyen

Videóval: Életmentés az autópálya közepén

A legrosszabbra készült, végül életet mentett az iowai rendőr.

2015.05.30 10:49ma.hu

Tracy Bohlen kezét a pisztolyán tartva közelítette meg az autópálya közepén gyanúsan viselkedő járművet, mert első pillantásra úgy tűnt valamiféle erőszakos cselekmény történik benne.

Mikor odaért egy ijedt kamasz fiúval nézett farkasszemet, aki azt kiabálta, édesapjának szívrohama van. A rend őre azonnal cselekedett, kirángatta a férfit a kocsiból és megkezdte az újraélesztést. Az autópálya közepén.

Meglepő módon segítsége is akadt, többek között egy nővér, aki segített neki életben tartani az apát a mentők kiérkezéséig.

Bohlen ezután a rendőrautóval a kórházba szállította a rémült kamaszt és vele töltötte a napot, míg a családtagok Oklahomából oda nem értek. De itt még nem fejeződött be a jócselekedetek sora, a rendőr szállást kerített a családnak és a gyógyszertárba is elment helyettük. Nyilatkozatában kifejtette, nincs semmi meglepő abban, ha valaki az egész napját arra áldozza, hogy segítsen valakinek, mert Iowa már csak egy ilyen állam.

A legmeglepőbb azonban, hogy egy másik vadidegen férfi, szó nélkül beszállt a szívrohamot kapott férfi autójába és elvitte azt a kórház parkolójába. Az apa egyébként túlélte az esetet és már lábadozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.