Hűsölhettek

Börtönbe kerültek a mirigyes fiúk

Egy napra börtönbe vonultak az Irigy Hónaljmirigy tagjai - na, nem követtek el semmi rosszat, csak egy kisfilm forgatása miatt kerültek hűvösre.

2015.05.28 16:30ma.hu
Kép: RedLemon

Az IHM egy ételfutár cég felkérése forgatott a napokban három kisfilmet, ezzel egy új területen is kipróbálták magunkat a fiúk - még a forgatókönyvet is maguk írták.

„Az első napon a fóti filmgyárban rohangált a hét törpe és a jól megtermett Hófehérke. A második napon két budapesti szórakozóhelyen forgott a kamera és az összeszokott stáb – ezekben a filmekben a „Keresztapa” és a „Tango és Cash” egyes jelenetei mirigyesednek meg. Évek óta Indiánék gyártják a klipjeinket, teljesen egy hullámhosszon vagyunk velük, mindig nagyon jó a hangulatban telnek a forgatások. Ez már a sokadik közös munkánk, a legutóbbi videónk a „Nincs fuxa jáj” már átlépte a három milliós nézettséget, de több klipünk hat milliónál jár a legnagyobb videómegosztó portálon” – mondta Varga Győző.

A remek hangulatú forgatást nagy közös vacsorával zárta a csapat, de csak óvatosan, mert a december 18-i jubileumi Aréna koncertre jó formába kell lendülni a mirigyeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.