Ha már várakozni kellett...

Pizzát rendelt a kifutópályára a pilóta az utasoknak - képekkel!

A Delta Air Lines járatain többen a mennyei paradicsomban érezhették magukat, pedig a gépük fel sem szállt...

2015.05.28 09:30ma.hu

Számos Delta Air Lines járatot (Kalifornia, Denver, Philadelphia) irányítottak át Tennessee-be a világvége-szerű időjárási állapotoknak köszönhetően, melyek most vihar és áradás formájában nehezítik az amerikaiak életét. Hogy az utasok ne csüggedjenek, a pilóta pizzát rendelt, a pontos cím pedig a kifutótópálya volt.

"Miután már két órája dekkoltunk az aszfalton Knoxville-ben, a pilóta egyre rosszabb híreket közölt, hogy nem hagyhatjuk el a kifutót, de nem is szállhatunk fel Atlantába, mert a repülésirányítás megtiltotta" - számolt be az esetről az egyik utas, Riley Vasquez. "Ám a rossz hírek után volt egy jó híre is: mindannyiunknak rendelt pizzát."

"Akkorát nevettünk, felejthetetlen pillanat volt, pontosan erre volt szüksége az elkeseredett utasoknak!" - tette hozzá. "Taps és vidámság tört ki a fedélzeten a reményvesztettség érzése helyett."

A FlightAware adatai szerint csak kedden több mint 100 járatot töröltek, és 650 járat késett a rossz időjárás miatt.

A Delta szóvivője, Morgan Durrant az NBC-nek elmondta, hogy a légitársaság gyakran dobja fel a rossz helyzeteket egy-egy pizzapartival. Elképesztően jófejek :)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.