Itt a morzsasüt-dal, ami megrengette a briteket

Elképesztő előadás a brit X-Faktorban! - videóval!!!

Susan Boyle után itt van a következő elképesztő nő, akit a brit tehetségkutató fedezett fel.

2015.05.20 12:04ma.hu

Tátva maradt a brit tehetségkutató, a Britain's Got Talent zsűrijének a szája a fiatalnak éppen nem nevezhető Lorraine Bowen előadása során. A zongoratanárnőként dolgozó nő egy vasalódeszkán lévő szintetizátor segítségével adta elő saját szerzeményét a morzsasüti-dalt,a minek mondanivalója nem más, mint hogy mindenki tud valami finomat készíteni, mindenki jó valamiben, ő speciel a morzsasüti királynője, amiből épp egy a sütőjében sül. 

A többféle stílusban előadott produkciót a négytagú zsűriből 3 szinte azonnal leállította, ám a negyedik tag kitartásának köszönhetően a közönség végigtombolhatta az együgyű, ám mégis elképesztően szórakoztató produkciót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.