Népesség

Huszonegyedik gyermekét szülte meg egy 51 éves brazil nő

A névadás gördülékeny a népes családban. Sebastiana Maria da Conceicao egyik lányát például egy ápolónőről nevezte el, az újszülött kisfiú pedig az őket meglátogató brazil riporterről a Tassio nevet kapta.

2015.05.19 07:27MTI

"Mindig sokgyerekes anyaként láttam magam, ez volt a rendeltetésem, ebben biztos vagyok" - mondta Sebastiana Maria da Conceicao, aki első gyermekét 13 éves korában szülte.

Huszonegy gyermeke - tíz lány és tizenegy fiú - közül három meghalt. Az újszülött mellett a három legkisebb másfél, két- és hároméves.

Sebastiana Maria és azonos korú férje halárusításból élnek. "Mindenki azt hiszi, hogy a fiam nagymamája vagyok. Amikor elmondom, hogy én vagyok az anyja, megrémülnek és furcsán néznek rám. De nem foglalkozom ezzel. 51 évesen anyának lenni összehasonlíthatatlan öröm, semmi kétség" - mondta el az anya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.