Frissen megözvegyülve

Natalie Portman Jackie Kennedy bőrébe bújik

Natalie Portman a frissen megözvegyült Jackie Kennedyt alakítja Pablo Larraín chilei filmrendező Jackie című életrajzi drámájában.

2015.05.15 14:09MTI

A The Guardian brit napilap beszámolójában megjegyezte, hogy a film révén Portman ismét együtt dolgozhat Darren Aronofskyval, a Fekete hattyú rendezőjével, akinek filmjével Oscar-díjas lett. Aronofsky ugyanis producerként száll be a munkába.

"A Jackie című film azokról a napokról számol be, amikor Jackie Kennedy ikonná vált, de egyúttal mindent elvesztett" - mesélte a film eladását az éppen most zajló cannes-i filmvásáron intéző Vincent Maraval.

Larraín El Club című drámája idén a Berlinale zsűrijének nagydíját kapta. A chilei rendező új munkájában a dallasi gyilkosságot követő négy napra koncentrál, amikor Kennedy elnök özvegye bátor helytállásával az amerikaiak és a világ elismerését is kivívta. Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy az életrajzi filmben szerephez jutnak-e a Kennedy meggyilkolásával kapcsolatos összeesküvéselméletek, amelyek Oliver Stone 1991-es, JKF című filmjében megjelentek.

Larraín bennfentes források szerint legközelebb a Sebhelyesarcú című maffiadráma új feldolgozását készíti el Hollywoodban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.