Csak óvatosan a kiegészítő jövedelemmel!

Prosti bujkált az ágy alatt, ugrott a lakástámogatás

A nyugdíj igencsak soványka volt és a hivataltól kapott lakástámogatás sem dobta fel túlzottan az idős férfit, aki úgy gondolta, egy kis kiegészítő jövedelemre tesz szert - míg le nem bukott.

2015.05.12 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

Sajátos módon próbált extra bevételhez jutni egy Philadelphia külvárosában, Norristownban élő férfi, aki nehezen tudta csak fenntartani az otthonát és saját magát a hivatal által kiutalt támogatásból: magánbordélyt nyitott, és a prostiktól kapott némi százalékot, cserébe a szobáért. A 70-es éveiben járó, meg nem nevezett idős férfi a megyei idősotthontól kapott nappali ellátási támogatást, tavaly 21 ember összesen 1 millió dollárban részesült így, de azt nem lehet tudni, hogy ebből a most lebukott férfi mennyit kapott.

A Tampa Tribune értesülései szerint a férfi ágya alatt akkor is épp egy örömlány próbálta meghúzni magát, amikor a hatóság emberei bementek a lakásba. Egyelőre csak a lakástámogatása ugrott, arról viszont nem tudni, hogy az illegális prostitúció szervezéséért felelősségre vonják-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.