Gyorsan letudta a közmunkát

Lindsay Lohan óvónéniként vezekelt

Lassan három év telt el azóta, hogy Lindsay Lohan... khmm... nem volt színjózan, amikor Los Angelesben autókázni támadt kedve, ám az emiatt kirótt közmunka egészen mostanáig váratott magára.

2015.05.11 20:00ma.hu
Fotó: Wikipedia/Flickr

Majdnem három év telt el azóta, hogy jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek - alkohol és drog - hatása alatt vezetett és okozott balesetet, és annak is megvan már több mint két éve, hogy emiatt a Los Angeles-i bíróság Lindsay Lohant előbb börtönbüntetésre, majd enyhítés után közmunkára ítélte. A végrehantás azonban egészen mostanáig eléggé akadozónak tűnt, mert csak ezen a héten jutott el odáig az egykori tinisztár, hogy megkezdje a vezeklést.

A bíróság a múlt héten hagyta jóvá Lindsay kérését, amelyben a nem túl makuláltlan előéletű sztárocska azt kérte, hadd teljesítse a közösségi feladatokat egy brooklyni óvodában. A helyi sajtó értesülése szerint a színésznő kedden 9 órát és 45 percet rótt le a neki kiszabott 125 órányi közmunkából, a teljes időt május 28-ig kell teljesítenie. Ha komolyan lehet venni az ügyészek ígéretét - márpedig nincs okunk kételkedni -, akkor Lindsay-nek igencsak iparkodnia kell, mert az állam képviselői azt mondták, mindenképp ragaszkodni fognak a börtönbüntetéshez, amennyiben a híresség kifut a határidőből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.