Hűtőláda két perc alatt, házilag?!

Ügyes trükk piknikezéshez: hogy ne forrjon fel a sör a melegben!

Ugye milyen jó nyáron kimenni a haverokkal egy jó kis piknikre valamelyik napsütötte rétre? És ugye milyen vacak, hogy percek alatt ihatatlanul forró lesz a sör - vagy bármi más ital? Íme, a megoldás!

2015.05.10 12:00ma.hu
Fotó: YouTube/DaveHax

Aki csak egyszer is volt már piknikezni egy réten, az pontosan tudja, milyen bosszantó, hogy pont amikor a legnagyobb szükség lenne egy igazi hideg hűsítőre - legyen az sör vagy a gyerekeknek szánt üdítő -, pont addigra melegszik ihatatlanra minden. Persze vihetünk magunkkal hűtőládát is, de egyrészt jelentős extra súly a többi holmi mellett, másrészt sosem elég nagy, hogy beleférjen egy egész rekesz ital, szóval csak a gond van vele.

Pedig készíthetünk helyben is saját hűtőrekeszt, igaz, hogy egyszerhasználatos, de nem is kell ennél több, a lényeg, úgyis az, hogy akkor és ott kéznél legyen, amikor szükség van rá. Nézzék csak az alábbi videót, az se baj, ha nem értik az angol magyarázatot, mert a képek mindennél beszédesebbek és kiválóan végigvezetnek a lépéseken. Ugye, hogy így már tényleg öröm a hétvégi kirándulás?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.