A rendőröknek már alig akadt dolga

Ciki: saját paprikaspray-jébe sétált bele a rabló

Nem sok teendőt hagyott a rendőröknek a rabló, egy időre legalábbis eléggé kiütötte saját magát a paprikaspray-vel, amivel a gyógyszertárban tartózkodókat szerette volna elkábítani, de saját magát sikerült.

2015.05.09 08:06ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/chanpipat

Börtönbe került a férfi, aki saját magát "hatástalanította" egy flakon paprikaspray-vel, a rendőröknek már csak be kellett vinniük a magatehetetlenül tántorgó rablót. A nyugat-virginiai Beaverben a hét első felében sétált be az egyik gyógyszertárba a 43 éves Michael Kevin Meadows, azzal a szándékkal, hogy magához veszi az aznapi bevételt. A paintball-maszkot viselő férfi úgy gondolta, az a legbiztiosabb, ha mindjárt az elején gondoskodik az alkalmazottak elkábításáról, ezért belépéskor jó nagyot fújt a könnyfakasztó, maró spray-ből.

Aztán tett egy-két lépést, és egyenesen a csípős felhő közepébe sétált. A rendőrség közlése szerint a biztonsági kamera felvételén egyértelműen látható a pillanat, amikor Meadows elérte a "felhőt". Elkezdett tántorogni, majd láthatóan kínok közepette kimenekült a patikából és beült egy járműbe, melynek sikerült azonosítani a sofőrjét, ő vezette el a zsarukat Meadowshoz - jelentette a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.