Valamibe mindig bele kell kötni?

Itt az új összeesküvés-elmélet: vörös haja miatt volt sapka Charlotte hercegnőn?

Még el sem csitultak a hullámok Katalin hercegné túlságosan könnyű szülése miatt, máris itt az újabb összeesküvés-elmélet, mely szerint a bájos kis Charlotte hercegnőre azért adtak sapkát, mert vörös a haja.

2015.05.06 08:09ma.hu

Még javában áll a bál, a világ számos részén egymás után gyártják az elméleteket a "gyanúsan" fitt Katalin hercegnéről és újszülött kislányáról, máris egy újabb összeesküvés ütötte fel a fejét a közösségi oldalakon. Eddig az volt a vita tárgya - nemcsak Angliában -, hogy vajon Katalin valóban aznap reggel hozta-e világra a kis Charlotte Elizabeth Diana hercegnőt, amikor a hírt bejelentették, sokan ugyanis úgy vélik, hogy teljességgel kizárt, hogy szülés után néhány órával mind az anya, mind a kisbaba olyan kisimult és mosolygós arcú legyen.

Persze számos cáfolat is érkezett ezzel kapcsolatban, nagyon sok anyuka számolt be arról, hogy egyrészt nem kell minden szülésnek horrorrá válnia, és mind az anyuka, mind a gyermek néhány óra múlva már egész emberi formát tud ölteni - főleg ha komplett stylistcsapat áll mellette, hogy megfelelően jelenjen meg a világ színe előtt -, másrészt pedig arra az 5 percre, ameddig Katalin a kislányával megjelent a St. Mary Kórház Lungo Wing szülészeti osztályának lépcsőjén, szinte bárki össze tudná szedni magát ugyanígy.

Fotó: Twitter/Kensington Royal

Szóval a rejtély megoldódni látszik, lassanként mindenki elfogadja, hogy Katalin valóban szombat reggel szült, sőt, már azt is egyre kevesebben vetik fel, hogy tényleg ő hordta-e ki a lányát (mert egyesek azt is felvetették, hogy béranya állt a háttérben, Katalin hercegné csak műhasat viselt), ám most újabb szóbeszéd ütötte fel a fejét, aminek a középpontjában Charlotte hercegnő sapkája áll. Sokak szerint ennek egyértelműen az az oka, hogy a gyermek haja vörös, akárcsak a nagybátyjáé, Harry hercegé, és már az elsőszülött gyermek, György herceg érkezése előtt is megmondták a genetikusok, hogy 52% az esély arra, hogy a hercegi pár utódja vörös hajú legyen.

Ezek után mindössze két megjegyzésünk van. Az egyik, hogy még ha valóban vörösek is a kis hajpihék Charlotte fején, az miért probléma a britek számára, miért érzik úgy, hogy Katalin és Vilmos titkolni szeretné? A másik pedig az a nem elhanyagolható tény, hogy bár Györgyöt valóban sapka nélkül mutatták be két éve, július 22-én a nagyközönségnek, aznap az év egyik legforróbb napja volt Londonban, míg most, a kis hercegnő születése napján nemcsak hogy meleg nem volt, de még a szél is erősen fújt.

Ön mit gondol, kell-e valami hátsó okot keresni Charlotte sapkája mögött, vagy semmi jelentősége nincs az öltözetnek a barátságtalan időn kívül?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.