Exbarátja holttestét gyalázta meg a nő

A koporsóban sem hagyta nyugodni: késsel szurkálta össze a halottat

Hullagyalázásért vettek őrizetbe egy fiatal nőt a rendőrök, miután a ravatalozóban a temetéshez előkészített exbarátja holttestét a család összekaszabolva találta meg.

2015.05.05 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Victor Habbick

A ravatalozó feldúlásával és a holttest meggyalázásával vádolnak egy 26 éves nőt az oklahomai rendőrök, a feljelentést az elhunyt rokonai tették meg. A ravatalozóban Shaynna Sims volt barátja volt előkészítve a temetésre, a Tulsa World című helyi lap azonban azt nem részletezte, hogy a férfi milyen okból halt meg és hogy milyen volt a kapcsolata Simsszel. Ám miután a nő bent járt a koporsó mellett, a halott férfi hozzátartozói döbbenten látták a rombolás nyomait, a holttest pedig össze-vissza volt kaszabolva és szurkálva.

A rendőrség egy kést, egy ollót és egy dobozvágót foglalt le a gyanúsított nőtől, az indítéka egyelőre nem ismert a nyilvánosság előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.