Rejtett kamera buktatta le a gonosz egyetemistát

20 évet is kaphat: teleköpködte a lakótársa vacsoráját

A diplomaosztó helyett alighanem a börtönre készülhet az az egyetemista, akit a lakótársa által titokban felszerelt kamera buktatott le: bosszúból teleköpködte és ablakmosóval fújta le a lakótárs vacsoráját.

2015.05.05 16:00ma.hu
Fotó: YouTube

A rendőrség vendégszeretetét kénytelen élvezni egy 22 éves egyetemista lány, aki pillanatnyilag csak a nyomozók és az igazságszolgáltatás jóindulatában bízhat, különben akár 20 év börtönre is számíthat a nyomorult bosszúhadjárata miatt. A Dél-Karolinai Egyetemre járó Hayley King rendszeresen összerúgta a port a lakótársaival, akik egy idő után gyanakodni kezdtek, hogy néhány "furcsaság" hátterében a rosszindulatú lány ténykedése állhat. Így hát titokban egy kamerát szereltek fel a konyhában, ami rögzítette az eseményeket.

A 10 perces felvételen egészen elképesztő dolgok látszódnak. King először akkurátusan teleköpködte az egyik lakótársa ételes dobozát, még kicsit össze is rázogatta, hogy ne maradjon nyoma, és úgy tette vissza a hűtőbe. Aztán kis toporgás után kiment a konyhából, de pár perc után visszatért és folytatta a bajkeverést. Gondosan lefújta ablaktisztítóval a mosogató szárítójában álló edényeket, majd visszatért a hűtőhöz, és előbb csak a hűtőn belülről kezdte telefújni a vegyszerrel az ételeket, fél perccel később viszont rájött, hogy jobban hozzáfér a dobozok tartalmához, ha kiveszi azokat a hűtőből, és úgy kezdte lelocsolni a társai vacsoráját.

A rendőrök rosszindulatú cselekedettel vádolják, egyelőre szabadlábon várja a később esedékes tárgyalását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.