Felköthetik a nadrágot a bajnokok!

Bámulatos: 3 éves totyogó lehet a jövő snookerkirálya!

Jelenleg még olyan neveket olvashatunk a ranglista elején, mint Stuart Bingham, Shaun Murphy vagy Mark Selby, de a dicsőségük hamar elillanhat, a trónjukra egy mindössze 3 éves fiúcska pályázik - nem is esélytelenül!

2015.05.05 14:00ma.hu
Fotó: YouTube

Az asztalt alig éri fel, sőt, időnként egy fürdőszobai fellépőre is szüksége van Adam Wynne-nek, ám a mindössze 3 éves kisfiú máris profikat fenyegető módon bánik a dákóval és a golyókkal a snookerasztalon. Alighanem érdemes is megjegyezni a nevét, mert ha így folytatja, bizony komoly kihívója lehet a jelenlegi bajnokoknak - nem is kell megvárni a következő generációt, talán csak a korhatár szabhat gátat az idő előtti címszerzésének!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.