"Ladyboy" tett ajánlatot az ír férfinak

Nem kért a transzneműből Thaiföldön, tűsarkúval verték fejbe a turistát

A Thaiföldről szóló ismertetők többségében - és a személyes beszámolókban is - óva intenek mindenkit a helyi "lányoktól" - mert nem is biztos, hogy tényleg lányok. De hogy még agresszívak is?!

2015.05.05 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

Amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, a transznemű prostituált még mindig a magassarkú cipőjével ütötte az ír turista fejét, aki azzal vívta ki a "ladyboy" haragját, hogy visszautasította az ajánlatát. A legtöbb turisztikai leírás nem véletlenül említi, hogy bár a thaiföldi örömlányok igen csinosnak tűnnek, mégsem érdemes elmenni velük - és nemcsak a betegségek kockázata miatt, amit tőlük össze lehet szedni, hanem legfőképp azért, mert esetleg az intim pillanatok közepette kiderülhet, hogy a hölgy inkább úr.

Az 55 éves Michael Merry is inkább egyedül szerette volna tölteni az estét, és kényelmesen sétálgatott a népszerű üdülőhelyként ismert Pattaya utcáin, ám váratlanul elé toppant egy nőnek látszó ember és ajánlatot tett neki. A helyiek a hozzá hasonló transzszexuális nőket, a transzvesztitákat és az interszexuális embereket általában a kathoey vagy ladyboy gyűjtőnéven szokták emlegetni, ezzel is jelezve, hogy nem feltétlenül az van a lábuk között, amire az ember az egyéb nemi jelek alapján számítana.

Merry is inkább az óvatosságot választotta, amikor nemet mondott a javaslatra, hiába ígérgette a "nő", hogy tetszeni fog neki, amiben része lehet és hogy jól fognak együtt szórakozni. A visszautasítás annyira feldühítette a prostituáltat, hogy hirtelen átkarolta az áldozatát és molesztálni kezdte őt, mi több, azt követelte, hogy tegye magáévá a földön. Az ír turista akkor már egyértelműen menekülni szeretett volna, de a férfias erővel bíró nő nem engedte, és a cipőjét levéve kezdte ütlegelni Merry fejét - a rendőrség szóvivője szerint állítólag egy mélyebb sebet is ütött a prosti a megtámadott férfi fején.

A helyi sajtó által Wichai Sripalang néven emlegetett 24 éves támadó ellen eljárást indítottak, alighanem bírságot fognak kiszabni ellene - adta hírül a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.