A tévé is hangos volt

148 dollárra büntették, mert nyikorgott a hintaszéke

Komolyan veszik Kanadában a csendháborítás fogalmát, egy 91 éves nénit keményen megbüntettek azért, mert a szomszédai szerint túl hangosan nyikorgott a hintaszéke.

2015.05.04 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/khongkitwiriyachan

148 dollárra, azaz nagyjából 40 ezer forintnak megfelelő összegre bírságolt a kanadai Saguenay rendőrsége egy 91 éves asszonyt, aki ellen a szomszédai emeltek panaszt, mondván: túl hangosan nyikorog a hintaszéke. A nyugdíjas a tévével is rendszeresen borsot tört a környékbeliek orra alá, annak a hangereje sem volt épp visszafogott, de végül azt nem számították bele a büntetésbe. Charles Cantin ügyvéd most a jogi lehetőségeket keresi, hogy hogyan lehetne eltöröltetni a büntetést a hangos hintaszék miatt, és közölte, hogy véleménye szerint a rendőrség "rosszul kezelte a helyzetet".

"Nem hiszem, hogy ez a legjobb módja a dolgok rendezésének" - idézte az ügyvédet a kanadai forrásra hivatkozó Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.