Nem jelentkezett az orvosnál az áldozat

Leharapott fül gazdáját keresik a rendőrök

Egy leharapott fület találtak a rendőrök az utcán egy eldurvult verekedés után, de egyelőre fogalmuk sincs, ki "veszíthette el", mert az áldozat elmenekült a helyszínről és később sem fordult orvoshoz.

2015.05.04 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages (Képünk illusztráció!)

A járdán maradt a véres füldarab, miután az áldozat fejéről leharapta valaki egy eldurvult utcai verekedés közben, a rendőrség azonban egyelőre tanácstalanul toporog egy helyben, mert fogalmuk sincs, hogy a kicsiny húsdarabka kinek a fejéről hiányzik. A nyomozók úgy sejtik a füldarab mérete alapján, hogy az áldozat sok vért veszíthetett, ennek ellenére semmi nyoma nincs annak egész Huddersfield környékén (Anglia), hogy egy fül nélküli sérült ment volna valamelyik kórházba, esetleg máshová orvosi ellátásért.

A verekedést egy közeli térfigyelő kamera felvette, így a rendőrök elég gyorsan a helyszínre érkezhettek, de a verekedők pillanatok alatt szétszéledtek, és már csak a leharapott füldarab árulkodott arról, hogy pár perccel korábban heves összecsapás színtere volt az utca. A rendőrök most a brit sajtón keresztül próbáltak üzenni a fül gazdájának, hogy sürgősen keressen fel egy orvost, közben pedig elfogtak egy 37 és egy 45 éves férfit.

A fülben egy kis gyémántékszer is volt - hozták nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.