Már az oroszok is kételkednek a hercegnében

Egyre többek szerint átverés volt Katalin szülése

Túl szép volt ahhoz képest, hogy épp szült, és a kisbaba arca is árulkodóan sima és halvány volt, így érvelt az orosz sajtó, amivel egyébként nincsenek egyedül: a magyar nők is megkérdőjelezik a kis hercegnő születésének részleteit.

2015.05.04 14:00ma.hu
Fotó: Twitter

A magyar nők is sok helyütt kétségbe vonták, ám a hivatalos médiában nem kaptak teret a kritikus hangok - nem úgy, mint Oroszországban, ahol a Komszomolszkaja Pravda központilag kérdőjelezte meg Katalin hercegné szombati szülésének történetét. "Túl szép volt ahhoz, hogy nemrég szült volna, amikor kilépett a Lingo Wing ajtaján" - jegyezte meg az orosz lap, egy olyan felmérésre hivatkozva, melyben állítólag számtalan orosz nőt kérdeztek meg a saját szülésélményükkel kapcsolatban.

A többség szerint teljességgel "lehetetlen", hogy a hercegné néhány órával a szülés után úgy nézzen ki, mint ahogy a világ látta őt a kislánnyal a karján, de sokan úgy vélték, hogy a baba sem "igazi", az arca túlságosan sima és rózsaszín volt, egy cseppet sem hasonlított egy szüléstől meggyötört újszülöttre. A legtöbben azt mondták, alighanem egy nappal korábban jöhetett a világra a kicsi, de némelyek annak a véleményüknek adtak hangot, hogy akár 3-4 napos, sőt, egyvalaki szerint legalább 7-10 napos is lehetett.

Ennél is meredekebbek azok a vélemények, melyek szerint Katalin nem azért nézett ki olyan jól, mert már napokkal korábban átesett a vajúdás és szülés nem túl pihentető élményén, hanem mert igazából egyáltalán nem is szült: a hasa csak műhas volt, és igazából béranya hozta a világra a kis hercegnőt - írja az orosz sajtó. "Semmi sincs, ami segíthetne egy nőn, még ha a legjobb orvosokkal is szült, hogy öt órával később kilépjen a saját lábán és elhagyja a klinikát" - idézett a lap egy másik véleményt.

Hasonló összeesküvés-elméletek keringenek a magyar nyelvű közösségi felületeken is, ahol mindenki a saját szülését emlegeti, és hogy órákkal később milyen elgyötört állapotban voltak. "Még ha könnyű is volt a szülés, a nő akkor is csak aludni akar. Ez az egész csak egy mese a családi színjátékban. Nincs a szemében az anyaság érzése, ez nem látható. Nézzétek meg Dianát! Ez a Kate csak egy színésznő a Buckingham-színházban. Soha nem is szült!" - jelentette ki egy orosz nő a Pravda szerint.

Várjuk olvasóink véleményét: tényleg annyira lehetetlen, hogy valaki pár óra után így nézzen ki, akár az anyukáról, akár a babáról van szó?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.