Royal Baby

Reggelit kaptak Vilmostól és Katalintól a kórház előtt táborozók

Váratlan ajándékban volt részük azoknak a táborozóknak, akik a kórház előtt várják Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegné második gyermekének érkezését, a hercegi házaspár kedden ugyanis reggelivel kedveskedett nekik.

2015.04.28 17:11MTI

Cambridge hercegnéje az észak-londoni St. Mary's kórház szülészeti magánklinikáján hozza világra másodszülöttjét, udvari illetékesek félhivatalos utalásai szerint valószínűleg ezen a héten.

A Paddington városrészben működő patinás klinika bejáratával szemközti járdán már napok - esetenként hetek - óta lelkes alattvalók kis csoportja táborozik, várva a legújabb herceg vagy hercegnő megszületését.

A Kensington-palota - a házaspár londoni rezidenciája - kedden közölte, hogy a negyedik házassági évfordulóját ünneplő Vilmos és Katalin látta a táborozókról szóló híradásokat, nagyon meghatotta őket kitartásuk, és hálából kedden reggelit szállíttattak nekik a helyszínre.

A kórház előtt várakozók egyike a Sky hírtelevíziónak elmondta, hogy az édes péksüteményekből álló reggeli rózsaszínű szalaggal átkötött dobozokban érkezett. Hozzátette: a rózsaszínű szalagból a táborozók arra a következtetésre jutottak, hogy Katalin hercegné leánygyermeket vár.

Az udvar többször is hangoztatott hivatalos álláspontja mindazonáltal az, hogy a hercegi házaspár nem tudja második gyermeke nemét.

A St. Mary's kórházban született 2013 júliusában Vilmos és Katalin első gyermeke, György herceg is.

A házaspár gyermekeinek megszületésére váró táborozókhoz sem akkor, sem most nem volt kegyes az időjárás. Két éve az utóbbi évtizedek legforróbb londoni júliusát szenvedték végig mindazok, akik Vilmos és Katalin első gyermekének világra jöttét várták a helyszínen, most pedig novembert idéző, hajnalonként fagypont közelébe süllyedő hőmérsékletek gyötrik a klinikával szemközti járdán emelt kisebb sátorváros lakóit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.