91 éves az ara, a vőlegény 102

A legöregebb ifjú pár lehetnek - ha megélik

27 éve alkotnak egy párt, de csak most jutottak el odáig, hogy a törvény előtt is összekössék életüket, ezzel viszont egy csapásra rekorder lehet az "ifjú" pár: együtt 194 évesek lesznek az esküvő idején.

2015.04.27 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artur84

A menyasszony 91 éves, a vőlegény pedig most még "csak" 102, de mire elérkezik az esküvőjük napja, már betölti a 103-at is, így együttesen 194 évesek lesznek a nagy esemény idején. Doreen Luckie és George Kirby már 27 éve alkotnak egy párt, de csak most jutottak el odáig, hogy meghozzák a nagy döntést, összekössék a törvény színe előtt is az életüket. Ez a lépés azonban egyúttal azt is jelenti, hogy akár a rekordok könyvébe is bekerülhetnek, mint a legidősebb ifjú pár. Az izgatott menyasszonynak most az a legnagyobb gondja, hogy vajon megtalálja-e azt a ruhát június 13-ig, amiben oltár elé vonulhat, az igényei nem túl nagyok: "nem kell túl elbűvölő... csak egy sima, egyszerű ruha" - mondja.

"Nagyon alacsony vagyok, és elég nehéz megfelelő ruhákat venni az alacsony embereknek. Szóval most csak nézelődök, hogy mik vannak" - magyarázta a menyasszony. Az azonban őszintén meglepte őt, amikor az újságírók megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy leendő férje akár korrekorder lehet az oltár előtt. "Nem is hittem, hogy ez lehetséges, mert annyi emberről lehet hallani, aki már a 100-as éveiben él, és még többen a 90-es éveikben, szóval azt gondoltam, nem mi lehetünk az egyetlenek" - vélekedett Doreen.

A pár abban a Langham Hotelben mondja majd ki a boldogító igent, ahol amúgy is élnek, a kelet-sussexi Eastbourne-ben lévő hely ugyanis a vőlegény fiáé, Neil Kirby-é. Mint mondja, apja menyasszonya olyan a számára, mint a saját édesanyja, és mosolyogva jegyezte meg, hogy a jegyespár még most, ennyi év után is nagyon szerelmes egymásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.