Veszekedés után történt a végzetes baleset

Halálra gázolta a férj a terhes nőt - a kisbaba túlélte!

Anyagi okok miatt kezdett veszekedni a férj és a feleség, aztán a férfi bepattant az autóba és el akart hajtani, nem törődve azzal, hogy közben a 36. hétben járó terhes felesége az ajtókilincsbe kapaszkodik.

2015.04.21 22:00ma.hu
hirdetés
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Belehalt a gázolásba a terhes nő, miután a férje véletlenül keresztülment rajta az ajtóval. A houstoni pár a rendőrség szerint a pénzen kapott össze, aztán a férfi beült a Chevy Silverado típusú kisteherautójába és megpróbált elhajtani, de a 36. hétben lévő felesége utánarohant, és az ajtókilincsbe kapaszkodva akarta megállásra kényszeríteni a férfit. Eközben azonban elvesztette az egyensúlyát és leesett, egyenesen a kerekek közé, miközben a dühös férj nagy lendülettel épp elindult. A kismamát azonnal kórházba vitték, de már késő volt, sérüléseibe belehalt.

Az orvosok azonnal császármetszést hajtottak végre rajta, így a kisfiát még sikerült megmenteni, az orvosok úgy tájékoztatták az amerikai sajtót, hogy állapota stabil, de megfigyelés alatt tartják még. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a szülés idején az anya még életben volt-e, vagy sem. A végzetes baleset körülményeit egyelőre a rendőrség vizsgálja, addig nem emeltek vádat a férfi ellen.

A nőnek van egy 17 éves kamasz fia is - mondta el az áldozat egyik barátja. "Ő egy nagyon kedves ember volt nekem és mindenkinek, és nagyon szerette a gyerekeket" - tette hozzá Justin Martinez. A férj maga értesítette a 911-et és a kihallgatásakor láthatóan megbánást mutatott. A vita tárgya egyébként egyes információk szerint az volt, hogy a nő szerette volna megjavíttatni a tulajdonában álló kék Honda Civicet, és erre akart pénzt kérni a férjétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.