Kukkantson be velünk a kiskertbe!

Csak saját forrásból - Lady Gagának otthon nő a vacsorája!

Jó idő eltelt a nagy botrány óta, de még mindenki jól emlékezhet Lady Gaga legendássá vált húsruhájára. Szerencsére mostanában inkább a zöldségek felé fordult, még a kiskertjét is megmutatta!

2015.04.18 13:48ma.hu
Fotó: Facebook/Lady Gaga

Általában a botrányaitól hangos a sajtó, bár egy ideje mintha kissé lecsendesültek volna a dolgok Lady Gaga körül, amit a legfrissebb Facebook-posztjai is megerősítenek. Ráadásul ezúttal nem is az énekesnőt láthatjuk újabb polgárpukkasztó külsővel, és elfelejthetjük a régi jó húsruhát is, amivel annak idején alaposan felforgatta a kedélyeket: a jelek szerint most a zöldségek kerültek főszerepbe, no meg Asia, az extravagáns énekesnő egyik alkalmazottja, aki a képhez írt szöveg tanúsága szerint csak hobbiból ültetgeti a palántákat, de valójában a kertészkedés királynője.

Hogy pontosan milyen növények is cseperednek Lady Gaga "kis" kertjében, azt ennyiből nehéz lenne megállapítani, de úgy tűnik, lesz miből elkészíteni nyáron a finomabbnál finomabb salátákat!

Fotó: Facebook/Lady Gaga


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.