Fogalma sem volt a házaspárnak a gyerekrablásról

Bébiszittelni hívták a párt, ott találták az elrabolt gyereket

Amikor a házaspár elvállalta a gyermekmegőrzést, még nem gondoltak semmi rosszra, ám pár nap múlva a férj meglátta a hirdetést az elrabolt kisfiúról a Facebookon...

2015.04.17 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/sixninepixels

John Troungot és feleségét a férfi nővére kérte meg arra, hogy vigyázzanak a kétéves kisfiúra, akit elmondása szerint egy barátjától hozott el néhány napra a washingtoni Des Moines-ből. A házaspár mit sem sejtett a gyermek valódi történetéről, mígnem az egyik nap reggelizés közben a férfi elkezdte nézegetni a Facebookot és az egyik bejegyzésben egy elrabolt kisfiú képét látta meg. "Csak ettem a reggelit, közben átfutottam a Facebookot, és egyszer csak látom a gyerekrablási riasztások közt ezt a kisfiút. És pont úgy nézett ki, mint az a gyerek az ágyamban, és átfutott rajtam, hogy Istenem, mi folyik itt?!" - mesélte Mr. Troung, aki azonnal kihívta a rendőröket.

Kiderült, hogy a gyermeket a férj testvére, Alyssa Chang rabolta el a fiúcska apai nagymamájával, Vien Nguyennel közösen: elmentek a gyermek anyjához, egy sokkolóval cselekvőképtelenné tették és bezárták a garázsba, majd elhozták a gyermeket. A rendőrség azóta már a nagymamát is kihallgatta, de azt nem hozták nyilvánosságra, hogy miért hozta el az anyjától a kisfiút és hogy keveredett bele a gyerekrablási ügybe a bébiszitternek felkért férfi nővére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.