Összevesztek a kanyarodás miatt

Agyhalott a kisbaba: bosszúból lőtte fejbe egy autós

Az orvosok szerint semmi remény arra, hogy valaha magához térjen az egyéves kisbaba, hivatalosan agyhalottnak nyilvánították, miután fejen lőtte egy autós, aki a kanyarodás miatt veszett össze a baba apjával.

2015.04.17 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Agyhalottá nyilvánították az orvosok az egyéves Malaját, akit szülei autójában ért a bestiális lövés egy közlekedési vita hevében csütörtök délután. A kislány az apja autójának hátsó ülésén volt a babaülésbe bekötve, a szüleivel épp utaztak valahová az amerikai Seattle városában, amikor az apa meg akart fordulni, de ugyanakkor egy másik, fekete színű kocsi vezetője is belekezdett a manőverbe. A sofőrök között másodpercek alatt heves vita alakult ki a manővert illetően, aztán egyszer csak a fekete kocsi tulajdonosa előkapta a fegyverét és rálőtt a családi autóra. A lövedék egyenesen a kis Malaja fejébe fúródott.

A fekete autós azonnal elszáguldott, a család pedig a kórházba rohant Malajával, de a fejét ért sérülés olyan súlyos, hogy az orvosok már csak a szülők hozzájárulását várják, hogy kikapcsolhassák a létfenntartó gépeket. A támadóról a rendőrség nem adott ki információt, egyelőre nem tudni azt sem, van-e konkrét gyanúsítottjuk, de a helyszínen folyamatosan keresik a nyomokat, amelyek közelebb vihetik őket a gyilkos felkutatásához - számolt be a NY Daily News. A gyermek nagynénje elkeseredetten jegyezte meg, hogy a támadó megölte az unokahúgát, aki semmit sem ártott neki, a nagybácsi pedig hosszasan fejtegette a helyi tévécsatornán, hogy valamit tenni kellene, hogy megállítsák Seattle-ben az erőszakot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.