Exkluzív találka a világsztárokkal

A OneRepublickal randizik titokban Abaházi Csaba

Első alkalommal ad koncertet hazánkban a világhírű OneRepublic, ami természetesen a rádióhallgatókat is kellően felcsigázta. Naná, hogy ezek után kell egy interjú is - de miért teljes titokban?

2015.04.16 18:00ma.hu

A 2007 óta siker sikerre halmozó OneRepublic idén először Magyarországra is ellátogat, június 7-én lépnek fel a Budapest Arénában. A Grammy-díjra jelölt banda öt kontinens 169 városában adott már teltházas koncertet, így a hazai közönség is bombasztikus előadásra, felejthetetlen élményekre és tomboló tömegre számíthat.

A nyári koncerten olyan örökzöld dalokat hallhatnak majd a rajongók élőben, mint az Apologize, a Good Life, az All The Right Moves, a Love Runs Out, az I Lived és 2013 listavezető slágere, a Counting Stars. A dalok ráadásul egy héten keresztül nemcsak fülbemászóak, de nyerők is: a Class Kívánságműsor szerencsés hallgatói juthatnak páros koncertjegyekhez Abaházi Csaba műsora alatt.

Ketten azonban még szerencsésebbek lehetnek: a heti nyertesek közül Abaházi Csaba és Vágó Piros kisorsol majd egy párost, akik VIP-jeggyel a koncert kezdete előtt személyesen is találkozhatnak és fotózkodhatnak a OneRepublic tagjaival! A színfalak mögé a kívánságműsor házigazdája, Abaházi Csaba kíséri majd el a szerencséseket.

Már nagyon régóta nyomon követem és szeretem a OneRepublic munkásságát: érdekes, hogy kezdetben inkább a lassú, melankolikus hangzásvilágot hozták az Apologize-zal és a Good Life-fal, most pedig olyan ütemes, pop-rockos számokkal hódítanak, mint a Counting Stars vagy a Love Runs Out, és mind a két stílus működik. Tetszik, hogy nagyon különleges, nem megszokott hangszereken adják elő dalaikat, mint a csörgődob, dzsembé, brácsa, marimba, vagy a cselló” - magyarázta Abaházi Csaba.

Emlékszem, amikor a Counting Stars kapcsán egymásra néztünk Pirossal és összebólintottunk, itt egy igazi pörgős sláger! Eddig amihez hozzányúltak, arannyá vált, igazi sikersztori az övék” – tette hozzá.

Fotó: Class FM

A népszerű műsorvezető nagyon várja a koncertet, és azt is elárulta, rendkívül izgatott a személyes találkozó miatt. "Számomra is meglepetés lesz a koncert minden részlete, a díszletek, a felállás a koreográfia, biztos vagyok benne, hogy látványos show-ra számíthatunk. A személyes találkozóra is nagyon készülök, óriási élmény és fantasztikus élmény lesz a szerencsés hallgatóknak és természetesen nekem is" - mondta a Kívánságműsor házigazdája.

A 23 éves Pintér Dórának nagy álma vált valóra, amikor megtudta, ő az egyik nyertes, aki a koncerten már biztosan részt vehet. Elmondása szerint ha őt sorsolnák ki Pirosék április 17-én, valószínűleg sokkos állapotba kerülne.

"Régóta rajongója vagyok a OneRepublicnak, így fantasztikus lehetőség számomra, hogy láthatom a budapesti show-t, ami minden bizonnyal életem egyik legemlékezetesebb élménye lesz" - mesélte lelkesen a kecskeméti lány. "Ha ráadásul én lennék a szerencsés nyertes, aki élőben is találkozhat a srácokkal, biztos, hogy sokkot kapnék egy pillanatra az örömtől. A munkahelyemen hallgatom a legklasszabb rádiót, mindenki velem izgul majd pénteken. Az biztos, hogy a rádióra és a telefonra leszek tapadva" - tette hozzá nevetve Dóra, aki az is elmondta, először nyert életében, pedig ha teheti, szinte mindegyik játékban részt vesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.