Meggondolta magát

Már nem volt kedve randizni, baseballütővel vetett véget a találkának

Évekkel ezelőtt virtuálisan indult a kapcsolatuk, aztán néha találkozgattak, de most komolyabbra fordult volna a viszony - mígnem a nő meggondolta magát és elővette a baseballütőt.

2015.04.16 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Hayley Fox még 2011-ben ismerkedett meg az interneten Samuel Campbell-lel, beszélgetéseik pedig hamar romantikus irányt vettek, a 24 éves nő és a nála 2 évvel fiatalabb férfi már valódi kapcsolatként tekintett a továbbra is főként online szinten zajló viszonyukra. Négy év után azonban mindketten úgy gondolták, a való életben kellene folytatni, úgyhogy Campbell beleegyezett, hogy Alabamából Oregonba költözik, ahol együtt élhetik tovább a mindennapjaikat szerelmével.

Csakhogy a jelek szerint Fox időközben meggondolta magát. Épp a házon kívül borozgattak, amikor a nő váratlanul azt mondta Campbellnek, hogy csukja be a szemét. A férfi azt hitte, valami meglepetés készül, és ebben nem is tévedett, csak épp nem ilyen meglepetésre számított: Fox fejbe vágta egy baseballütővel. A támadás után az őt őrizetbe vevő rendőröknek azt mondta, hogy már nem akart többet randizni a férfival, azért ütötte le.

A férfi feje és koponyája felhasadt, és bár erre már nem tértek ki az amerikai hírforrások, aligha fogja erőltetni a kapcsolat folytatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.