Lopással tetézte a drogügyeket

Autót lopott, hogy el ne késsen a bírósági tárgyalásáról

Drogügyek miatt fogták perbe a férfit, ő pedig annyira félt, hogy elkésik a tárgyalásáról és emiatt esetleg szigorúbban ítélkeznek vele szemben, hogy inkább lopott egy kocsit, hogy időben odaérjen.

2015.04.14 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond

Kábítószeres vétség miatt fogták perbe a New Jersey-i férfit, de most a bűnlajstroma egy lopással is kiegészült, mert a bírósági tárgyalására szó nélkül "kölcsön vette" egy barátja autóját. A 21 éves Jorge Ramirez-Sierra péntek reggel pattant be a cimborája kocsijába, mert attól félt, hogy elkésik a bírósági tárgyalásáról. A lopást a barát jelentette, aki azt is elmondta a rendőröknek, hogy előző este Ramirez-Sierra épp panaszkodott, hogy nem tudja, hogyan fog eljutni Riverdale-ből Patersonba a tárgyalásra.

A férfi még javában beszélgetett a tisztekkel, amikor megcsörrent a telefon: a kocsi tulajdonosát épp Ramirez-Sierra hívta, és mondta, hogy már végzett, épp hazafelé tart a bíróságról. Mire leparkolt, már vártak rá a rendőrök, és a márciusi letartóztatása után ismét kattant a csuklóján a bilincs. Egyelőre nem tudni, mikor kerül sor az újabb tárgyalására, de remélhetőleg oda már nem egy további bűncselekmény árán fog eljutni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.