Gellert kapott a golyó

Kínos: tatura célzott, mégis az anyósát lőtte le

Lelőtte az anyósát egy férfi, a rendőrök mégsem tartóztatták le, a vizsgálat szerint ugyanis baleset történt: valójában a férfi a kertjébe merészkedő örvös tatut szerette volna megölni.

2015.04.14 08:01ma.hu
Fotó: Wikipedia/Birdphotos.com

Bizarr balesetet szenvedett az amerikai Georgiában élő Carol Johnson, akit a veje lőtt le egy 9 mm-es pisztollyal, pedig a férfinak valójában semmi baja nincs az anyósával - vagy legalábbis semmi olyan, ami miatt fegyvert kéne rántani. Az 54 éves Larry McElroy igazából egy örvös tatura lőtt, amelyik a kertjében garázdálkodott, csakhogy az állat páncélja annyira vastag, hogy azon nem tudott áthatolni a kis kézifegyverből származó lövedék, hanem megpattant rajta, majd gellert kapva előbb a kerítésnek ütődött, onnan pedig meg sem állt a mobilotthon hátsó ajtaján keresztül a fotelben ülő 74 éves asszonyig.

McElroy eközben mintegy 90 méterrel távolabb állt, a rendőrség a vizsgálat után egyértelműen balesetnek ítélte a történteket. Azt nem közölték, hogy az idős nőt pontosan hol érte a találat, de szerencsére a létfontosságú szerveket elkerülte a golyó, így az orvosok úgy vélik, némi kórházi lábadozás után épségben térhet vissza az otthonába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.