Látni se bírja a nő a tetoválásfüggő férjét

"Úgy érzem, egy szörnyeteggel alszom az ágyban"

Amikor összeházasodtak, Keith Gordon pontosan ugyanolyan volt, mint bármelyik más korabeli férfi, Lisa pont azért szeretett bele. Ám mostanra a tetoválásfüggő férjnek a látványát is alig bírja elviselni.

2015.04.13 16:00ma.hu

Lisa Gordon másfél évtizeddel ezelőtt nem vágyott többre, mint egy megbízható, tiszteletre méltó férjre, aki apaként is megállja majd a helyét, és közben stabil munkahelye lesz, aminek köszönhetően az anyagi biztonságot is meg tudja teremteni a családjának. Amikor találkozott Keith-szel, úgy tűnt, a férfi minden szempontból megfelelő választás: egy nála valamivel idősebb, értelmes férfit látott maga előtt, aki irodai munkát végez és minden szempontból tiszteletre méltó, pont az az úriember volt, akire várt. Ám most, 14 évvel az esküvőjük után Lisa mégis úgy érzi, hogy küzdenie kell azért, hogy felnézzen a férfira, akibe annak idején beleszeretett, de ami még rosszabb: alig bírja elviselni a látványát.

Persze ezzel sok feleség van így a világon, ha a házasságból már kihúnyt az a bizonyos szikra, mitől más hát Lisa esete? - kérdezhetnék most sokan. Nos, attól, hogy Keith hét évvel ezelőtt fejébe vette, hogy csináltat egy tetoválást, amit aztán egy második követett, majd egy harmadik és ez így ment évről évre, mígnem most a férfit, aki idén fogja betölteni a 60. évét, tetőtől talpig tetoválások borítanak. Lisának ráadásul nemcsak a saját ízlése miatt kell megküzdenie ezzel a látvánnyal, hanem azért is, mert valahányszor elmennek a családdal sétálni, az emberek egyre csak bámulják őket.

"Sose mentem volna hozzá, ha úgy nézett volna ki, mint most. Mindig is egy olyan férfira vágytam, akit tisztelni lehet és akire a gyerekek is felnéznek. Ehelyett most ránézek és azt kérdezem: kihez mentem feleségül?!" - mondta a Sunday People című lapnak. "Ha tudnék varázspálcával varázsolni, eltüntetném az összes tetoválását. Néha nézem az arcát és próbálom felidézni, milyen volt, amikor megismerkedtünk." Erre azonban gyakran csak akkor van esélye, mikor éjszaka a sötétben fekszenek egymás mellett az ágyban. "Megérinthetem az arcát és emlékszem, hogyan nézett ki régen. De néha, amikor aludni készülünk, Rihanna Monster című dala jár a fejemben. Úgy érzem, egy szörnyeteggel alszom az ágyban!"

Keith Gordon (Fotó: YouTube)

Keith ezzel szemben pont azt nem tudja elfogadni, hogy a felesége miért nem képes őt elfogadni. "Nem érdekel, ki mit gondol rólam. Az egyetlen, ami idegesít, az az, hogy Lisa nem fogadja el a tetoválásaimat. Ez elszomorít. Ő a feleségem, és szerintem támogatnia kellene engem. Nélküle is épp elegen utálnak" - panaszkodott a férfi. Persze Lisa minden ellenérzése dacára kitart a férje mellett, mert szereti őt, és próbál a testén lévő figurákkal is megbarátkozni, csak nehezen megy neki. A tetoválások eredetileg a férfi kezdődő depressziójára tűntek gyógyírnek, legalábbis Keith jobban érezte magát tőlük, de most már Lisa úgy érzi, kicsit túlzásba vitte.

"Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy úgy érezzem, tetszik, amit látok" - mondja. Ugyanakkor azt elismeri, hogy vannak bizonyos előnyei is a tetoválásoknak: korábban Keith mindig is idősebbnek nézett ki annál, mint amennyi valójában volt, de most sokkal fiatalabbnak hiszik őt, általában úgy gondolják az emberek, a 30-as, legfeljebb a 40-es éveiben járhat. "Néha rámutat egy öreg fickóra, akinek ősz a haja és azt kérdezi: azt akarod, hogy úgy nézzek ki, mint ő?" - meséli Lisa. "Ez az egyetlen, amikor úgy érzem, talán mégis jobb így."

És bár nem tagadja, hogy borzalmasnak találja a tetoválásokat, Lisa azt is bevallotta, hogy belsőleg a férje még mindig ugyanaz a figyelmes, szerethető figura, mint rég, ő pedig rájött, hogy tényleg támogatnia kellene a hobbijában. "Lehet, hogy szörnyeteg... de az én szörnyetegem!" - ismerte be az interjú végén a négygyermekes anyuka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.