Szokatlan "házikedvenc"

Gyomorforgató: óriáspiócát dédelget és a karjából eteti

Ilyen házikedvencet is ritkán látni, még akkor is, ha egyre többen szeretnek különféle hüllőket vagy épp ronda vízilényeket dédelgetni. A karméretű pióca csak erős idegzetűeknek ajánlott - még megnézésre is!

2015.04.10 20:00ma.hu
Fotó: YouTube/spider huntsman

A legtöbb ember kutyát vagy macskát tart háziállatként. Néhányan madarakat vagy teknősöket, tengerimalacot, egyéb aprócska szőrpamacsot, esetleg halakat. Meg egyre többen rajonganak a különféle hüllőkért, például gyíkokért vagy kígyókért, és nagy a divatja a vízikutyának is. De olyan házikedvence csak keveseknek van, mint a Pókvadász becenevű férfinak, aki néhány hete az internetre töltötte fel a "kis édeskéről" a legújabb videót.

Előnye, hogy az etetése szinte semmibe nem kerül, nem kell neki drága tápokat vásárolni az állateledelesnél, a tulajdonos egyszerűen csak kinyújtja a karját és megeteti... igen, az óriáspiócát. Azt nem árulta el, hogyan becézi, és valójában azt sem lehet tudni, hogy hol él ez a bizarr páros, de szemmel láthatóan mindketten igen jól érzik magukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.