Megvannak a Man of the Year győztesei

Vastag Csaba lett az év legstílusosabb férfija

Harminc jelölt 6 kategóriában és összesen több mint 47 ezer szavazat - ezek a legfőbb számok a másodjára megrendezett Man of the Year versenyen, melyen a hatodik díjazott egy nő lett.

2015.04.10 18:00ma.hu

Egy nagyszabású gála keretén belül adta át a nyuszis magazin a 2015-ös Man of the Year díjakat., melyek sorsáról az 5+1 kategóriában az olvasók döntöttek. A színészek közül Nagy Ervin vehette át az elismerést, a frontemberek „harcát” Felcser Máté nyerte, míg a médiaszemélyiségek közül Buda Mártont díjazta a közönség és a magazin. A legstílusosabb férfi kategóriában a legtöbb szavazatot Vastag Csaba kapta, aki ezzel maga mögé utasította az egykor X-Faktoros vetélytársát, Takács Nikolast, valamint Éder Krisztiánt, Baronits Gábort és Kállay-Saunders Andrást is.

Az énekes nagy megtiszteltetésnek tartja az elismerést. „Engem azok a díjak tesznek igazán boldoggá, amelyeket a közönség szavaz meg, hiszen az ő döntésük mindig szívből jön. Ez egy visszajelzés arról, hogy sikerül átadnom magamból valamit a színpadon és az csak a ráadás, ha közben a stílusom is elnyeri az emberek tetszését. Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, mivel ezt a díjat leginkább nekik köszönhetem” – mesélte Csaba, aki már gőzerővel dolgozik zenekarával az új lemezen.

A díjazottak (Fotó: Redlemon)

Idén először ikon kategóriában is díjat osztott a magazin. A nagynevű jelöltek között ott volt Presser Gábor, Reviczky Gábor, Szervét Tibor és Kovács Kokó István is. A győztesek sorához végül Dr. Kemény Dénes csatlakozott.

Megtisztelő, hogy elnyerhettem ezt a címet, főleg a többi jelöltet látva. Presser Gábor számomra egy igazi idol, kortársaimhoz hasonlóan az én életemet is végigkísérte az LGT zenéje. Már az is örömmel töltött el, hogy egy kategóriában jelöltek minket. Ez a díj nem sorolható be a többi elismerés közé, itt a személyiség is számított, nemcsak a teljesítmény" – mondta el a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

Az év legmeghatározóbb férfijainak járó elismeréseken túl a férfimagazin idén kiosztotta a múzsák különdíját is. Öt olyan közismert hölgyre lehetett szavazni, akik elért sikereik és mindennapi tetteik alapján inspirálóak lehetnek mások számára. A kategória győztese Dobó Kata lett.

Nagyon boldog vagyok és köszönöm a szavazóknak, hogy először nyerhettem el a múzsa díjat. Titkon mindig reméltem, hogy van pár ember az életemben, akiknek az vagyok, voltam. Inspirálni valakit, hogy a legjobbat hozza ki magából, csodás érzés” – nyilatkozta a gyönyörű színésznő, aki azt is elárulta, hogy a díj biztosan jól látható helyen lesz majd otthonában.

Különös öröm számomra, hogy ekkora volt az érdeklődés a Man of the Year iránt, hiszen idén kétszer annyian szavaztak, mint tavaly” – vette át a szót Bus István főszerkesztő. „Célunk, hogy hagyományt teremtsünk ezzel a díjjal, és minden évben példaképeket állítsunk a mai kor férfijainak.

A jelölteken és díjazottakon túl a fővárosi szórakozóhelyen ünnepelt többek között Tóth Gabi, Kiss Ramóna, Ada, Horányi Juli, Molnár Andi, a Spoon tagjai, a Tha Shudras frontembere, Som-Balogh Edina, Nyári Dia, Várhegyi Lucas Palmira, Borbély Ricsi, Szabó Ádám, Varga Győző és Vastag Tomi is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.