Egyik évben 6-szor állt oltár elé a nő

Tízszer ment férjhez, csak közben elfelejtett elválni

Fél Amerikát végigházasodta a bronxi nő, összesen tíz alkalommal állt oltár elé, ami persze nem tilos, de azt azért arrafelé se nézik jó szemmel, ha közben az ara "elfelejt" elválni.

2015.04.09 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Rosen Georgiev

Poligámia vádjával kell szembenéznie a 39 Liana Barrientosnak, aki sorozatban összesen tízszer ment férjhez, ám közben egyszer sem vált el - számolt be a NY Daily News című amerikai honlap. Azt nem közölték, hogy összesen hány év alatt sikerült ezt a rekordmennyiségű férjet begyűjtenie - ami még egymás után is szép teljesítmény lenne, nemhogy egyidőben -, de az biztos, hogy a tíz esküvőből hat egy éven belül köttetett. A házasságpárti ara indítéka szintén nem világos, egyelőre az ügyészek nem kötötték a sajtó orrára a szokatlan ügy minden részletét.

A rendőrök még tavaly novemberben tartóztatták le Barrientost, négy évvel azután, hogy egy nyomozó hazugságon kapta: annak is azt mondta, hogy nincs férjnél, holott addigra már kilencszer vonult anyakönyvvezető elé. A nő ellen hivatalosan most pénteken, április 10-én emelnek vádat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.